.محققان با کمک 64 داوطلب توانایی بزاق را در عوض کردن مزه مورد ارزیابی قرار دادند و دریافتند بزاق دهان قادر است طعم ها را عوض کردن دهد.
بزاق طعم مواد غذایی را عوض کردن می دهد
عبارات مهم : احساس
به گزارش ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، در این تحقیقات از داوطلبان خواسته شد به مدت یک هفته، هر روز سه مرتبه یک شربت شکلات تلخ را بنوشند و طعمی را که احساس می کنند، رتبه بندی کنند.
در این آزمایش با گذشت وقت امتیازی که داوطلبان به تلخی شربت می دادند، کم کردن یافت. به عبارت دیگر از نظر آن ها به مرور وقت از میزان تلخی شربت کاسته می شد، در حالی که چنین نبود.
بزاق طعم مواد غذایی را عوض کردن می دهد
در آزمایشاتی که روی بزاق داوطلبان انجام گرفت، مشخص شد ترکیب بزاق آن ها نیز عوض کردن کرده و میزان پروتئین های سرشار از پرولین که با ترکیبات گس و تلخ پیوند برقرار می کنند، در بزاق داوطلبان زیاد کردن یافته است.
به اعتقاد محققان این دو عوض کردن در بزاق و کم کردن احساس تلخی با یکدیگر ارتباط دارند و بدن از طریق عوض کردن ترکیب بزاق، خود را به گونه ای سازگار می کند که طعم تلخ ترکیبات تلخ را کم کردن دهد. به عبارت دیگر بزاق قادر است طعم مواد غذایی را عوض کردن دهد.
.محققان با کمک 64 داوطلب توانایی بزاق را در عوض کردن مزه مورد ارزیابی قرار دادند و دریافتند بزاق دهان قادر است طعم ها را عوض کردن دهد.
گزارش کامل این تحقیقات در انجمن شیمی آمریکا ارائه شده است است.
واژه های کلیدی: احساس | محققان | تحقیقات | داوطلبان | مواد غذایی | اخبار علمی و آموزشی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...